marți, 14 mai 2013

- Arun Durancea la „Academia lui Horia” 13 mai 2013



Arun Durancea din Tecuci  Concetățeanul nostru, Arun Durancea, după ce a apărut în transmisii directe la Antena 1, la Dan Negru, la emisiunile „Ziua judecății”, „Ciao Darwin”, la Kanal D la „Roata norocului” prezentată de Liviu Vârciu sau emisiunea „Happy Hour” a lui Cătălin Măruță sau în serialul „Iubiri secrete” de la Prima Tv, iată-l acum, revenit la Prima Tv.

Vineri, 10 mai 2013, Arun s-a prezentat pentru a participa la preselecția emisiunii „Academia lui Horia”. La aceste selecții s-au prezentat peste o mie de concurenți care, trecând prin mai multe „filtre”, au rămas doar o sută, iar în ultimii 20, s-a calificat și tecuceanul nostru Arun Durancea.

De menționat este faptul că regizorul emisiunii de la postul Prima TV este tecuceanul Adrian Chiscop, nepotul apreciatului profesor Nicolae Chiscop, gazetar vechi în presa tecuceană. Discutând personal cu regizorul susmenționat, acesta și-a arătat disponibilitatea de a colabora și sprijini tecucenii și activitatea acestora, stându-ne oricând la dispoziție.

Arun Durancea ține neaparat să mulțumească din suflet familiilor Marin din Tecuci (patron la firma Genspor) și Stelică Busuioc din Galați care l-au sprijinit financiar cu deplasările în capitală.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu